Borsod-Miskolczi Est

Az igényes időutazók lapja

Megjelenik akár tegnap, akár holnap, de leginkább minden jövő hétfőn, vagy vasárnap!

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nyilvántartásba vételi okirat száma: CE/10970-4/2021.

A Borsod-Miskolczi Est szerkesztői igazi, keménykalapos, javíthatatlan múltságírók. Számukra minden fontos, csak az idő nem! Történt az egy évszázada, vagy csak hatvan éve, s az közérdeklődésre tart számot, hűen tájékoztatják a kedves Olvasót a történtekről! Igazi időutazó újságírók, akik nem törődnek a politikusok, vagy „sztárok” előjogaival, kíméletlenül utánajárnak a történteknek! Lapunk azonban nem specifikálja magát sem a politika, sem a bulvár területére, széleslátókörű emberek lévén a közélet, a kultúra, a sport híreit egyaránt hűen közvetítik a tisztelt Olvasó felé. Az újságírás alapelveit szemük előtt tartva azon cikkeknél, amelyek akár az MTI-től, akár más laptól szimpla átvétel útján kerülnek a lap hasábjaira, a forrást, az eredeti tudósítót a cikk elején minden esetben jelzik! Egyéb tekintetben kizárólag a Borsod-Miskolczi Est szerkesztőinek ékes szavai ütnek át a cikkeken.
Néha a múltságíró szerepéből kissé kiesve a múlt egy másik idősíkjából származó további fontos észleléseit is közreadja. Ezek „Az utaztató megjegyzése” címmel olvashatók.
Nem hiányozhat azonban életünkből a pikantéria sem, és minthogy a tisztelt úriemberek és úrihölgyek becsületébe gázolni nem áll szándékukban, ehelyett néhol kitalált személyek történetével – néha valóságos emberek említésével is – szórakoztatják a nagyérdeműt. Természetesen az álhírek világában nem kívánják az Olvasót félrevezetni, sem pedig az igaz hírek valóságtartalmát kétségbe vonatni, ezért azt minden egyes cikk után hűen feltüntetik!

A szerkesztőség tagjai:

bomie szerkesztőség
Peczérvölgyi Samu és Dudujka Pál
peczérvölgyi samu
dudujka pál

Somorjai Lehel Gábor, 3535 Miskolc Bükk utca 3.
Alapító: Somorjai Lehel Gábor
Felelős Kiadó: Somorjai Lehel Gábor
Felelős szerkesztő: Somorjai Lehel, Kis József