1932

Szenzációs előadás a Miskolci Nemzeti Színházban!

Városunkba érkezett Schenk és Frank a híres bűvész-illuzionista páros!

Miskolc, április 20.

Peczérvölgyi Samu cikke

Önnek joga van az élet kellemes pillanataihoz! Sőt emberi kötelessége kacagni, néhány órára elfelejteni minden gondját, baját. Erre irányuló minden igényét azonban csak két olyan világnagyság képes kielégíteni, mint Schenk, és Frank!

Schenk és Frank világhírű művész páros nagy látványos revüje pénteken, április 22-én este 8 órakor, szombaton, 23-án, délután 3 órakor és este 8 órakor és vasárnap, 24-én, délután 3 órakor és este 8 órakor lesz a Miskolci Nemzeti Színházban. Állandó kacaj, csodálkozás és műélvezet. Minden eddigitől eltérő még soha nem látott újdonságok! Mérsékelt helyárak az összes előadásokra.

Schenk és Frank egész Európát bejárta már. Lélegzetelállító illúziók és hihetetlen bűvészszámok jellemzik őket. A szuggesszió nagymesterei ők, előadásaik páratlan élményt nyújtanak a közönségnek.

hnet image

Néhány éve szuggerálás segítségével rávettek egy nézőt, aki maga sem tudott erről, hogy következő nap pontban 4 órakor jöjjön vissza a másnapi előadásra és a kint álló fogdmegeket verje meg, ha nem eresztik be. A színpadon a kérdéses időpontban a nézőknek előre megmondták a várható történéseket. A tegnapi, tudta nélkül szuggerált néző elmondások alapján 4 óra előtt váratlanul transzba esett és lélekszakadva rohant az előadás helyszínére, ahol valóban megverte a jegyszedőket. Ez a fantasztikus mutatvány némiképp túl lőtt a célon, hisz az előadáson az események hatására tömegverekedés tört ki, és csak a rendőrség tudta helyreállítani a rendet.

Ebből is látszik milyen fantasztikus, páratlan előadók és milyen fantasztikus, páratlan előadásnak lehetünk mi is szemtanúi, ha most a hétvégén megtekintjük műsorukat. Az idei 1932-es műsorukban láthatjuk főbb számaikat: Kaland a háremben, Vadállatok kannibálok között, Anyósvacsora, Szellemek kongresszusa, Szuggesztív pohártörő verseny, A világ legmulatságosabb jelenete, box-, kerékpár-, lóverseny, Futball izgalmas finisekkel, ének, tánc, zene és egyéb tehetségek szuggerálása és átvitele, s még többszáz kísérlet. A titokzatos indiai fakírok ezerszer le írt, de itt még nem látott mutatványai. Az előadáson új energiát és életkedvet szerez. Ez senki ki ne hagyja!